Leveringsinfo

 

 

Levering van de goederen kan enkel na ontvangst van betaling op de bankrekening van Perquy BVBA.  Perquy BVBA levert de bestelde goederen voor 65 Euro per levering en per leveringsadres in Vlaanderen. Voor leveringen in Nederland rekenen we 95 Euro aan. Perquy BVBA streeft ernaar om alle bestellingen binnen 10 dagen te leveren, op voorwaarde dat de goederen voorradig zijn.

 

Bestellingen worden op de voorziene datum geleverd, op het door de koper opgegeven leveringsadres, tot aan de voordeur op het gelijkvloers. De koper staat zelf in voor elke verdere verplaatsing, aansluiting en montage. De chauffeur kan bij de levering een identiteitsbewijs vragen. De koper tekent voor ontvangst van de levering na een grondige inspectie van de goederen. Zodra de goederen geleverd zijn gaat het risico op verlies of beschadiging over op de koper.

 

De door Perquy BVBA opgegeven leveringsdatum en leveringstijd kan worden gewijzigd, in welk geval Perquy BVBA de koper tijdig zal verwittigen.

 

Indien de koper niet aanwezig is bij het aanbieden van de goederen, behoudt Perquy BVBA zich het recht voor om extra transportkosten aan te rekenen voor de wederaanbieding.